KOKUA LikeaBike! Biciclete pentru copii class PREMIUM, CALITATE GERMANA! Bicicleta fara pedale Cele mai bune biciclete de vanzare! Moldova, Chisinau (373) 797-22858 made-in-germany

Biciclete pentru copii

JUMPERLIKEaBIKE-jumper-1

 

LIKEtoBIKE-16


liketobike-16

 

LIKEtoBIKE-20


liketobike20

LIKEtoBIKE-24


LIKEtoBIKE 24 1

 
«KOKUA» inseamna «a fi in armonie»! Daca doriti sa aflati despre cea mai buna bicicleta pentru cei mici copii, faceti cunostinta cu informatia de mai jos:

Bicicleta fara pedale este un hybrid intre bicicleta obisnuita si trotineta.   Increderea parintilor o cucereste prin designul sau si simplitate. Este amenajata cu o sa moale, ce garanteaza confort maxim. Sub sa e amplasat un amortizator modern. Datorita acestui fapt nu se vor simti dureros hirtopuri si gropi in parcursul deplasarii pe bicicleta.Bicicleta fara pedale(LIKEaBIKE) – o bicicleta, care defera de alte. Constructia originala, exterior exceptional, posibilitatea de a regula innaltimea permite copilasilor incepand  de 2 anisori sa foloseasca bicicleta simplu si comod. Orice copil, fiind asezat pe bicicleta, care ajunge cu piciorusele pe pamant si are puteri sa spijine pe ele poate utiza aceast vehicul. De la inceput atent, incet incearca el sa faca primii pasi si cand pierde echilibru sa sprijina pe picioruse. Caderile si traumatizme sunt foarte rare, deoarece copilul singur poate sa controleze viteza si echilibru. De oprit bicicleta e foarte simplu, copilul nu se confunda si nu uita unde trebuie de apasat, destul numai sa se ridice in picioare.

Sanse de a primi un traumatism pe bicicleta fara pedale sunt minimale. Tot asa si efort depus pentru plimbarea pe aceasta bicicleta  nu efluetaza grav asupra genunchilor copilasilor. Aceasta bicicleta este invintata in asa mod ca sa asigure dezvoltarea regulata a muschiilor fara ingreunari.

Copil deodata poate sa mearga pe bicicleta fara pedale. El poate  sa cunoascacum sa mentina echilibru, cum sa porneze si cum sa se opreze, va se va invata in cel mai scurt timp. El singur poate sa aleaga cu ce viteza sa mearga. Desinestatator poate duce bicicleta pe trepte afara si innapoi acasa, tot asa singur s-o incarce in masina.

Simplificarea constructiei a bicicletei ofera posibilitatea copilului sa plimbe pe bicicleta la fel ca cei adulti. Micul sportsmen obtine incredere in fortile proprii, capacitatea de a conduce, forte in picioare. Peste ceva timp copil va fi capabil singur sa mearga pe bicicleta obisnuita. Bicicleta fara pedale este interval intermediar, care ivita aparitia genunchilor batuti si palituri la copilul Dumneavoastra.

       Cel mai important lucru este - ușurința și simplitatea, cu care sa utilizeaza bicicleta fara pedale. In acelasi timp daruind bucurie, confort și emoțiile pozitive copilului , care de fapt nu au pret .

 

PROVENIÉNȚĂ bicicleta fara pedale

Prima bicicleta fara pedale era elaborata catre neamt  Ralph Mertens si nevasta sa Bit. In anul 1997 ei au asamblat  prima constructie pentru a invata proprii copii sa plimbe pe bicicleta. Totusi inventarea acestui vehicol nui apartine. La inceputul secolui XVIII, baron Fon  Dreis a nascocit cum se poate de deplasat prin regat mai repede. Asa a aparut constructia din lemn, care se numea  Calutul lui Dreis. Avea roti si sa, si mergea tot mai repede, cand calator se impingea cu piciore de pamant  mai des.

Aceasta bicicleta si in zile de azi este solicitata de catre parinti si copii. Succesul acestei  inventii  consta in fapt, ca copii insusind  bicicleta  dezvolta  cat aspect fizic, ata si psihic.

 LIKEaBIKE ssunt  asamblati din lemn si aluminiu de calitate innalta, ce corespunde standartelor  de siguranta pentru jucarii.  LIKEaBIKE  se asambleaza manual si au garantie de 2 ani.

LIKEaBIKE sunt foarte trainice si le veti putea sai transmiteti din generatie in generatie.

LIKEaBIKE nu prezinta pericol pentru mediul ambiant. Constructia lor va permite sa evitati multe traumatisme la copii in comparatie cu bicicleta obisnuita. Utilizarea lor e foarte simpla si nu necisita ingrijirea speciala.

LIKEaBIKE puteti sal cumparati pentru copil de 2 ani sau chiar si la mai mic!

Cel mai raspandit model este LIKEaBIKE jumper  , dar sunteti disponibili sa alegeti alte modele si culori.

livrare