KOKUA LikeaBike! Biciclete pentru copii class PREMIUM, CALITATE GERMANA! Bicicleta fara pedale Cele mai bune biciclete de vanzare! Moldova, Chisinau (373) 797-22858 made-in-germany

другие модели...                                      Cal - balansoar FJÖLNA

jocuri pentru copii de 4 ani: Cal - balansoar FJOLNA

 

Căluţ – Leagăn nu necisită mult spaţiu, îl puteţi folosi în orice apartament.

Căluţ-Leagăn FJÖLNA este executat din placaj de mare din mesteacăn.

Şa - 100% bumbac. În completare tip standart şa este de culoarea roşie, dar la dorinţă poate fi schimbată pe una verde-închis (culoarea pinului), verde-deschis (culoarea ierbii), albastru-închis, djins, violet sau oranj.

Şa de la căluţ-leagăn poate fi spălat la temperatura - 30о. Căluţ- leagăn din lemn – este o jucărie care contribuie la dezvoltarea copilului Dumneavoastră. Ea  are o istorie multiseculara, dar este actuala şi în ziua de azi. Această jucarie simplă este admirată de copii: ea dezvoltă motorica mică, sentiment de  dragoste faţă de animali, are o influenţă binefacătoare asupra sistemului nervos.

Căluţ-leagăn pentru copii poate fi utilizat în orice cameră pentru copii şi va fi de folos şi distractiv mai multi ani penru copilul Dumneavoastră. Leagăne pentru copii au specificaţii variate, deferite culori si facturi.

Compania noastra vă oferă la dispoziţie pentru copiii Dumneavoastră căluţ-leagăn, executat din material, care nu prezintă pericol, pur ecologic – lemn. Dacă Dumneavoastră cautaţi un cadou, care va încânta pe copilul vostru, procuraţi un căluţ-leagăn.

Leagan-calut din lemn puteţi să-l procuraţi prinintermediul unui  apel telefonic sau prin internet. Leagăn este neprimejdios pentru copii şi corespunde standartului de calitate, care este stabilit la toate jucăriile pentru copii.

Al nostru căluţ-leagăn poate fi procurat prin internet, el va fi livrat la timp copilului Dumneavoastra şi sigur va ramâne alături de copilaş mulţi ani.

 

 

Jocuri pentru copii de 3, 4, 5, 6, 7 ani !jocuri pentru copii de 4 ani

Тел: 0-791-04214

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Skype: likeabikemd

 

другие модели...

 

livrare